Rezultatet e kërkimit tuaj: 343
Deutschkurs Thomas Mann

Europa 🇪🇺 spricht deutsch 🇩🇪 Europa 🇪🇺 flet gjermanisht 🇩🇪 Risi Tani Jemi Edhe në Prishtinë KURS I GJUHËS GJERMANE Njoftohen të gjithë të interesuarit, Nga muaji shkurt do të filloj grupi e ri i kursit intenziv për dhënien e testit A1 për bashkim familjarë Mësimi zhvillohet në grupe të vogla, me metodat më të dëshmuara dhe përveç librit të mësimit dhe atij të ushtrimeve ju do të keni edhe CD-të për ushtrime përmes dëgjimit dhe ushtrime interaktive, si dhe tërë materialin tjetër mësimor. Pa detyra të shtëpisë! Të interesuarit për këtë grup mund të lajmërohen në këtë numër të telefonit: 044 700 992si dhe në +37745600469Viber dhe WhatsApp +383 45 676 812 Gjithashtu mundë të na kontaktoni edhe përmes mesazheve në Facebook. Ju garantojmë sukses 100%. ◦ Dëshironi të krijoni mundësi të reja duke mësuar Gjuhen Gjermane, Deutschkurs Thomas Mann ju ofron munësin që për një periudhe të shkurtë të përfundoni të gjitha nivelet e nevojshme. Kursi është i destinuar për përgatitjen e provimit të kandidatëve për bashkim familjar si dhe për kandidatët që do të punojnë në vendet Gjermano-folëse. 📓Deutschkurs Thomas Mann, ka filluar punën me kursin në nivelet : • Niveli A1 (2-3 muaj) - Niveli A2 (2 muaj). • Niveli B1 (2 muaj) - Niveli B2 (2 muaj). ⏰ Kursi zhvillohet çdo ditë pune nga e hëna në të premte, Ne Prishtinë Lagjen Emshir /rr gjon muzaku nr 38 Ju mirëpresim!

Rr."15 Qershori 99", Dardani, 60000, Gjilan Gjilan
0 Reviews
Dini Company

Shtëpia e Dritareve, Dyerve dhe Laminatit DINICOMPANY është një kompani, që operon në tërë teritorin e Kosovës. Me një rrjetë të gjerë të pikave shitëse dhe me një gamë të gjerë të produkteve kualitative, DINICOMPANY për klientët ofron zgjedhje të shumta për Dyer, Dritare dhe Laminat. Në programet e produkteve të DINICOMPANY, mund të gjeni rreth 70 modele të Dyerve për dhoma, rreth 50 modele të Laminatit AC3, AC4, dritare PVC 8.8cm, 7.6cm, 7cm, dhe produkte tjera sipas kërkesave të klientëve tanë. Duke pasur parasysh gamën e gjerë të produkteve, pastaj kualitetin, funksionalitetin dhe dizajnin e përkryer modern dhe klasik, çmime shumë konkuruese që ofrojmë në treg për klientët, bëjnë që kompani jonë - DINICOMPANY - të jetë lider në tregun e Dyerve, Dritareve dhe Laminatit në Kosovës, por edhe me gjerë. Pra, qëllimi i kompanisë tonë është që të ofroj variacion të ndryshëm të produkteve dhe ato të jenë sa më moderne dhe të kohës në treg, në mënyrë që klientët të kenë mundësinë të bëjë përzgjedhjen sa më të përshtatshme dhe të mirë që i nevojitet. Dritaret me statndard europian, me xham ekologjik LOW nga prodhuesi gjerman Trokal, liferimi bëhet vetëm për 14 ditë nga Gjermania. Dyert e dhomave kanë garancionin 5 vjeçar nga prodhuesi Gjerman Westag & Getalit AG, Laminati ka garancion 12 deri 20 vjet poashtu nga prodhuesi Gjerman KRONO ORIGINAL. Të gjitha këto mund të gjenden në sallonet tona si në vijim: Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjilan dhe Prizern, si dhe gjithashtu në katalogun tonë të postuar në uebfaqen dhe në rrjetet tona sociale.

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë 70000 Ferizaj
5 Reviews
Auto Salloni Prishtina

Zëri i blerësit ka ndikim të fuqishëm në rritjen e performancës sonë ndaj ofrimit të shërbimeve cilësore. Që nga themelimi, mijëra klient të kënaqur, janë dëshmia më e mirë e punës dhe rritjes së vazhdushme e cilësisë së shërbimeve tona. Çdo ditë, në showroomin tonë, do të gjeni automjete prej markave më me renome Evropiane dhe botërore. Ju do të keni oferta atraktive dhe mundësi të përshtatshme për blerje. Ju do të blini vetura të përzgjedhura individualisht prej stafit tonë nga vendi i origjinës. Ju do të gjeni një veturë të sigurt për rrugë, të bukur, të pajisur më së miri dhe çmim të përshtatshëm e të përballueshëm. Ju jeni të inkurajuar të na shkruani dhe kontaktoni kurdo dhe do të jemi të lumtur të u ofrojmë shërbime për vetura. Çka ofrojmë? Import dhe eksport të automjeteve të shfrytëzuara dhe të reja prej Evropës; Shitje të automjeteve; Shitje të veturave me porosi, transport të veturave nga Gjermania dhe vendet tjera Evropiane; Auto-bartje të veturave në defekt brenda Kosovës për klientë; Dokumentim origjinal të veturave; Shërbime të homologimit, regjistrimit dhe kontrolleve teknike. Një vit të plotë sigurim si dhe tabela RKS në momentin e blerjes së veturës; Përkujdesje maksimale përmes pastrimit të veturave të disponueshme në sallon; Këshillime falas për blerësit potencial dhe klientët gjatë dhe pas përzgjedhjes së veturës; Mundësi ndërrimi të veturave, në veçanti për klientët tanë; Siguri për blerje të veturave të përdorura dhe të reja – Veturat janë të përzgjedhura individualisht nga specialistët tanë në vendin fizik të origjinës së blerjes, janë të kontrolluara teknikisht përpara daljes për shitje në sallon. Mundësi të blerjes së veturave me kredi me të gjitha bankat e Kosovës.

Çagllavicë, Pristina 10000
0 Reviews
Xheni Group sh.p.k

Xheni Group në tregun e Kosovës ka një kohë që është present, qe nga viti 1992 Xheni Group me aktivitet e saj ka ofruar gjithëmon një frym Evropiane duke bashkëpunuar me firmat nga më të ndryshme me origjin nga Evropa Nga viti 2002 Xheni Group për herë të parë në Kosovë fillon instalimin e dyerve të garazhës me sistem automatik dhe produkteve tjera që lidhen me këtë fushë. Pra praktikisht e ka krijuar këtë treg. Qe nga ajo kohë kemi krijuar një profil të veçantë në pikëpamje profesionale, e shërbimit dhe cilësis . Aktualisht Xheni Group kontrollon 80 % të tregut në Kosovë. Falë punëve profesionale dhe rrjetit të klientave të gjerë Xheni Group fiton distribuimin e vetëm në Ballkan nga njëra ndër firmat më të mëdha në botë ‘Desjoyaux’ nga Franca, e cila mirret me ndërtimin e pishinave të mbyllura, shtëpiake, publike dhe olimpike me një teknologji bashkëkohore të fjalës së fundit. Duke vazhduar të zgjeroj produktet dhe rrjetin e klientelës, Xheni Group I ofrohen edhe disa firma tjera nga Finlanda e Spanja dhe Italia duke ofruar produkte të SPA sikur Sauna dhe Vaska-Jacuzzi, Banjo Turke etj. Produktet të cilat ofron Xheni Group : Dyer Automatike (Dyer për Garazh, Dyer për Oborr, Dyer Senzorike, Rampa), Pishina (Pishina të mbyllura, Pishina shtëpiake, Pishina publike dhe Pishina Olimpike), Sauna (Sauna HARVIA me dimensione sipas vendit ), Vaska – Jacuzzi (Vaska- Jacuzzi nga Spanja, Hidromasazh, dimensione të ndryshme nga 2 persona deri në 7 persona, me 7 lloje të ndryshme të masazhës) Objektivi ynë është të vazhdojmë të ofrojm kualitetin e njejt që kemi ofruar për 20 vite, duke ofruar mundësi dhe zgjidhje për të përmisuar jetën e luksit dhe shëndetit

Magjistralja Prishtinë - Shkup Ferizaj
0 Reviews