Rezultatet e kërkimit tuaj: 3
Deutschkurs Thomas Mann

Europa 🇪🇺 spricht deutsch 🇩🇪 Europa 🇪🇺 flet gjermanisht 🇩🇪 Risi Tani Jemi Edhe në Prishtinë KURS I GJUHËS GJERMANE Njoftohen të gjithë të interesuarit, Nga muaji shkurt do të filloj grupi e ri i kursit intenziv për dhënien e testit A1 për bashkim familjarë Mësimi zhvillohet në grupe të vogla, me metodat më të dëshmuara dhe përveç librit të mësimit dhe atij të ushtrimeve ju do të keni edhe CD-të për ushtrime përmes dëgjimit dhe ushtrime interaktive, si dhe tërë materialin tjetër mësimor. Pa detyra të shtëpisë! Të interesuarit për këtë grup mund të lajmërohen në këtë numër të telefonit: 044 700 992si dhe në +37745600469Viber dhe WhatsApp +383 45 676 812 Gjithashtu mundë të na kontaktoni edhe përmes mesazheve në Facebook. Ju garantojmë sukses 100%. ◦ Dëshironi të krijoni mundësi të reja duke mësuar Gjuhen Gjermane, Deutschkurs Thomas Mann ju ofron munësin që për një periudhe të shkurtë të përfundoni të gjitha nivelet e nevojshme. Kursi është i destinuar për përgatitjen e provimit të kandidatëve për bashkim familjar si dhe për kandidatët që do të punojnë në vendet Gjermano-folëse. 📓Deutschkurs Thomas Mann, ka filluar punën me kursin në nivelet : • Niveli A1 (2-3 muaj) - Niveli A2 (2 muaj). • Niveli B1 (2 muaj) - Niveli B2 (2 muaj). ⏰ Kursi zhvillohet çdo ditë pune nga e hëna në të premte, Ne Prishtinë Lagjen Emshir /rr gjon muzaku nr 38 Ju mirëpresim!

Rr."15 Qershori 99", Dardani, 60000, Gjilan Gjilan
0 Reviews