Rezultatet e kërkimit tuaj: 43
Auto Salloni Prishtina

Zëri i blerësit ka ndikim të fuqishëm në rritjen e performancës sonë ndaj ofrimit të shërbimeve cilësore. Që nga themelimi, mijëra klient të kënaqur, janë dëshmia më e mirë e punës dhe rritjes së vazhdushme e cilësisë së shërbimeve tona. Çdo ditë, në showroomin tonë, do të gjeni automjete prej markave më me renome Evropiane dhe botërore. Ju do të keni oferta atraktive dhe mundësi të përshtatshme për blerje. Ju do të blini vetura të përzgjedhura individualisht prej stafit tonë nga vendi i origjinës. Ju do të gjeni një veturë të sigurt për rrugë, të bukur, të pajisur më së miri dhe çmim të përshtatshëm e të përballueshëm. Ju jeni të inkurajuar të na shkruani dhe kontaktoni kurdo dhe do të jemi të lumtur të u ofrojmë shërbime për vetura. Çka ofrojmë? Import dhe eksport të automjeteve të shfrytëzuara dhe të reja prej Evropës; Shitje të automjeteve; Shitje të veturave me porosi, transport të veturave nga Gjermania dhe vendet tjera Evropiane; Auto-bartje të veturave në defekt brenda Kosovës për klientë; Dokumentim origjinal të veturave; Shërbime të homologimit, regjistrimit dhe kontrolleve teknike. Një vit të plotë sigurim si dhe tabela RKS në momentin e blerjes së veturës; Përkujdesje maksimale përmes pastrimit të veturave të disponueshme në sallon; Këshillime falas për blerësit potencial dhe klientët gjatë dhe pas përzgjedhjes së veturës; Mundësi ndërrimi të veturave, në veçanti për klientët tanë; Siguri për blerje të veturave të përdorura dhe të reja – Veturat janë të përzgjedhura individualisht nga specialistët tanë në vendin fizik të origjinës së blerjes, janë të kontrolluara teknikisht përpara daljes për shitje në sallon. Mundësi të blerjes së veturave me kredi me të gjitha bankat e Kosovës.

Çagllavicë, Pristina 10000
0 Reviews