prapa në rezultat

Auto Servis “ DEMI ”

Tranzit, kyqja në autostradën e re, Prizren

Mirë se vini në Auto Servis “ DEMI ”

Shërbimet
Përshkrimi

Auto Servis Mercedes-Benz DEMI është themeluar në vitin 1992. Ne ofrojmë servisimin e të gjitha llojeve të Mercedesëve me pjesë origjinale si dhe të përdorura. Shërbimet tona profesionale janë dëshmuar tashmë që 20 vite duke krijuar besimin tek klientët tanë. Objekti është i ndërtuar me standarde evropiane duke krijuar një ambient shumë të përshtatshëm për këtë veprimtari si dhe akomodim të klientëve në restaurantin tonë për tu relaksuar deri sa të përfundon servisi i automjetit. Gjithmonë në shërbimin tuaj! Stafi ynë është profesional dhe me përvojë në zgjedhjen e defektëve të ndryshme me një përkushtim maksimal. Kemi paisje më moderne për servisim duke bërë edhe diagnoztifikimin me kompjuter të të gjitha problemeve. Ne kujdesemi për mercedesin tuaj! Misionin tonë e fokusojmë në shërbime cilësore dhe në krijimin e mardhënieve afatgjate me klientët tanë. Ju shërbejmë me nder dhe respekt! Rruga tranzit,kyqja në autostradën e re,Prizren. Mob: +383 49 40 80 90 +383 44 40 80 90 +383 45 40 80 90

    Shqyrtimet: 1/5
  • 16/10/2020

    Shum bukur , respekt

Shikimet : 435
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: