prapa në rezultat

Dizajn Qeramika

Kosov Gjilan 60000

Mirë se vini në Dizajn Qeramika

Shërbimet
Përshkrimi

Kompania jone "Dizajn Qeramika " ben shitjen e pllakave te keramikes ,porcelanit ,pllakave te shkallve ,te gurve natyral si dhe produkteve tjera varsisht prej kerkesrs te klientit .Perpos shitjes se ketyre produkteve ne posedojm edhe sanitari si dhe stafin per montimin e produkteve . Sherbimet i ofrojm ne tere teritorin e kosoves Produktet me te cilat ne punojm inportohen nga Spanja Italia Turkia etj.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 150
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: