prapa në rezultat

Home Door SHPK

Rr: Papa Klimenti, pn Pejë

Mirë se vini në Home Door SHPK

Shërbimet
Përshkrimi

Kosova Home Door- vendi kryesor i dyerve. Ne ofrojmë dyer çeliku( të blinduara) të cilat ambientit tuaj i ofrojnë siguri maksimale nga rreziqet e jashtme. Posedojmë dyer të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme. Çdo blerje në Kosova Home Door do të thotë më shumë siguri për ju!

  Shqyrtimet: 1/5
 • 11/06/2019

  Dyert jan perfekt! Dizajnet me modern qe kam pa!

Shikimet : 1846
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Mbyllur
 • Hënë 09:00 - 18:00
 • Marte 09:00 - 18:00
 • Mërkure 09:00 - 18:00
 • Enjte 09:00 - 18:00
 • Premte 09:00 - 18:00
 • Shtune 09:00 - 18:00

Vlerso: