prapa në rezultat

Xheni Group sh.p.k

Magjistralja Prishtinë - Shkup Ferizaj

Mirë se vini në Xheni Group sh.p.k

Shërbimet
Përshkrimi

Xheni Group në tregun e Kosovës ka një kohë që është present, qe nga viti 1992 Xheni Group me aktivitet e saj ka ofruar gjithëmon një frym Evropiane duke bashkëpunuar me firmat nga më të ndryshme me origjin nga Evropa Nga viti 2002 Xheni Group për herë të parë në Kosovë fillon instalimin e dyerve të garazhës me sistem automatik dhe produkteve tjera që lidhen me këtë fushë. Pra praktikisht e ka krijuar këtë treg. Qe nga ajo kohë kemi krijuar një profil të veçantë në pikëpamje profesionale, e shërbimit dhe cilësis . Aktualisht Xheni Group kontrollon 80 % të tregut në Kosovë. Falë punëve profesionale dhe rrjetit të klientave të gjerë Xheni Group fiton distribuimin e vetëm në Ballkan nga njëra ndër firmat më të mëdha në botë ‘Desjoyaux’ nga Franca, e cila mirret me ndërtimin e pishinave të mbyllura, shtëpiake, publike dhe olimpike me një teknologji bashkëkohore të fjalës së fundit. Duke vazhduar të zgjeroj produktet dhe rrjetin e klientelës, Xheni Group I ofrohen edhe disa firma tjera nga Finlanda e Spanja dhe Italia duke ofruar produkte të SPA sikur Sauna dhe Vaska-Jacuzzi, Banjo Turke etj. Produktet të cilat ofron Xheni Group : Dyer Automatike (Dyer për Garazh, Dyer për Oborr, Dyer Senzorike, Rampa), Pishina (Pishina të mbyllura, Pishina shtëpiake, Pishina publike dhe Pishina Olimpike), Sauna (Sauna HARVIA me dimensione sipas vendit ), Vaska – Jacuzzi (Vaska- Jacuzzi nga Spanja, Hidromasazh, dimensione të ndryshme nga 2 persona deri në 7 persona, me 7 lloje të ndryshme të masazhës) Objektivi ynë është të vazhdojmë të ofrojm kualitetin e njejt që kemi ofruar për 20 vite, duke ofruar mundësi dhe zgjidhje për të përmisuar jetën e luksit dhe shëndetit

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 321
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Mbyllur
  • Hënë 08:00 - 18:00
  • Marte 08:00 - 18:00
  • Mërkure 08:00 - 18:00
  • Enjte 08:00 - 18:00
  • Premte 08:00 - 18:00
  • Shtune 08:00 - 18:00

Vlerso: