prapa në rezultat

Florenti Trans N.T.SH

Magjistralja MITROVICË-PRISHTINË Vushtrri

Mirë se vini në Florenti Trans N.T.SH

Shërbimet
Përshkrimi

Objekti banesorë në ndërtim e sipër “Florenti Trans Residence” ndodhet në qendër të qytetit të Vushtrrisë, saktësisht në rrugën “Haxhi Zeka”, afër “Real Marketit”. Objekti ka afër shkollën, qendrën e qytetit dhe rrugën magjistrale, Mitrovicë – Prishtinë. Vendndodhja e objektit përmbush kërkesat e banorëve që të kenë qasje në qendër të qytetit, institucione arsimore, shëndetësore dhe në rrugën magjistrale. “Florenti Trans Residence” përmban 12 tipe të banesave me sipërfaqe të ndryshme dhe llojllojshmëri të dizajnëve, duke përmbushur nevojat dhe kërkesat e klientëve. Objekti banesor do jetë 7 kate, duke përfshi edhe bodrumin me 960 metra katrore. “Florenti Trans Residence” do të ofroj hapësirë të mjaftueshme gjelbëruese, këndin e lojërave për fëmijë, hapësirën për parkingje për secilin automjet të bllokut banesor.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 356
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Mbyllur
  • Hënë 08:00 - 18:00
  • Marte 08:00 - 18:00
  • Mërkure 08:00 - 18:00
  • Enjte 08:00 - 20:00
  • Premte 08:00 - 18:00
  • Shtune 08:00 - 18:00

Vlerso: