prapa në rezultat

Malsori Commerce

Magj.Vushtrri - Mitrovicë

Mirë se vini në Malsori Commerce

Shërbimet
Përshkrimi

Nga themeli deri në kulm. Malsori Commerce posedon të gjitha llojet e materialeve për ndërtimin e shtëpive/banesave dhe objekteve të tjera. Në kompensim të materialeve tona, ofrojmë mundësinë e ndërrimit me banesa ose objekte të tjera. Që nga viti 1990 kur edhe kemi nisur veprimtarinë tonë, kemi qenë adresa e duhur për klientët tanë. Tradita vazhdon, 28 vjet në shërbimini tuaj. Çelësat në dorë i merrni vetëm me Malsori Commerce.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 807
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: