prapa në rezultat

Metro Market

Podujevë

Mirë se vini në Metro Market

Shërbimet
Përshkrimi

Kompania Metro është një prej më të njohura në komunën e Podujevës që ka startuar punën në vitin 2005 fillimisht me pemë dhe perime. Duke qenë të suksesshëm në këtë aspekt dhe duke parë nevojat e konsumit kemi hapur marketin i cili ofron produktet më të mira në treg. Puna jonë nuk mbaron këtu, pasi klientelës tonë përmes Metro market iu shërbejmë pula të pjekura në grill dhe kuzhinë profesionale me ushqime të freskëta. Motoja jonë është: Ne kujdesemi që ju të ushqeheni gjithmonë me produktet dhe ushqime të freskëta . Na vizitoni që të bindeni me cilësitë tona.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 2755
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: