prapa në rezultat

Alfa & M

Magjistralen Prishtinë - Ferizaj Km 8

Mirë se vini në Alfa & M

Shërbimet
Përshkrimi

Alfa & M Group është kompani e cila është hapur në vitin 2005 dhe vazhdon të jetë ende në tregun e Kosovës me lokacion në Prishtinë. Kjo kompani bënë shitjen e produkteve si laminat, dyer, qeramik dhe amstrong. Bazuar në produkte kualitative, shërbim të nivelit të lartë, dhe një ambient mikpritës Alfa & M Group ju garanton per cilësinë e produkteve të saja.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1898
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: