prapa në rezultat

Cena Kamina

Rr.Bekim Berisha -Pejë

Mirë se vini në Cena Kamina

Shërbimet
Përshkrimi

Cena Kamina është kompani lidere në vend për kamina. Ofrojmë të gjitha llojet e kaminave dekorative si dhe atyre montuese të markës së njohur franceze INVICTIA. Tek ne mund të gjeni edhe gurë dekorativ me të cilat mund ta zbukuroni cdo cep të shtëpisë suaj. Ditët e ftohta mund të jenë më të ngrohta për ju vetëm me ne. Cena Kamina në Pejë –adresë për ngrohtësinë tuaj. Na kontaktoni në numrin e telefonit: 044 511 550.

    Shqyrtimet: 1/5
  • 20/12/2018

    Shume mire

Shikimet : 1121
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: