prapa në rezultat

Mobileria "Miloti

Pejë, Pejë

Mirë se vini në Mobileria "Miloti

Shërbimet
Përshkrimi

Mobileria “Miloti” është kompani lidere në fushën e prodhimit, distribuimit dhe montimit të mobilieve. Produktet që mbulon kompania janë të llojllojshme, për ambiente shtëpiake, zyre dhe lokale të ndryshme. Prodhimet e kuzhinave, tryezave, tavolinave të punës, dhomave të gjumit së bashku me produktet tjera bëhen me shumë përkushtim dhe profesionalizëm. Klientela jonë është e vendosur në Kosovë dhe më gjerë. Për më shumë informata dhe porosi të produkteve tona, na kontaktoni në 049854312.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 801
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: