prapa në rezultat

Salloni i Mobileve Palma 3

Istog

Mirë se vini në Salloni i Mobileve Palma 3

Shërbimet
Përshkrimi

Mobileria Palma 3 ofron produkte cilësore në fushën e mobilerisë. Dizajent tona kreative dhe unike të produkteve dominojnë në tregun kosovar. Palma 3 merret me prodhimin e mobileve, dhe kuzhinave si dhe shitjen e tyre. Të gjitha produktet tona përfshi edhe tavolina të përmasave të ndryshme dhe karriga për ambientet tuaja të brendshme janë të punuara me shumë kujdes dhe profesionalizëm. Për informata dhe porosi gjendemi në qytetin e Istogut.

    Shqyrtimet: 1/5
  • 26/11/2018

    Me te vertete qdo gje e bukur (Y)(Y)

Shikimet : 1209
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: