prapa në rezultat

Fabrika e Mobileve Liridoni

Ferizaj-Begracë, Ferizaj

Mirë se vini në Fabrika e Mobileve Liridoni

Shërbimet
Përshkrimi

Mobileria Liridoni, me traditë shumë vjecare në fushën e punimit të mobileve nga druri. Sot, me kapacitete të të mëdha ofrojmë dhoma të gjumit, dhoma të ditës, kuzhina për ambientet tuaja modern dhe komode. Mobileria Liridoni, poashtu prodhon tavolina dhe karrige estetike, të punuara me shumë përkushtim dhe kujdes. Kujdesi ynë i vetëm janë klientët tanë, prandaj edhe cilësia e punës dhe produkteve tona është e lartë.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 950
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: