prapa në rezultat

Ardeno 2

Magjistralja Lipjan-Prishtinë Km2, Prishtina

Mirë se vini në Ardeno 2

Shërbimet
Përshkrimi

Ardeno, kompani që bën shitjen dhe distribuimin e tavolinave dhe karrikave për hoteleri, restaurante, bastoreve sportive, bare të ndryshme, kafiteri et. Ardeno poashtu është zgjidhja e përkryer e tavolinave dhe karrikave edhe për zyre dhe shkolla, me dizajne modern dhe kualitet të lartë. Me rreth 20 vite në tregun Kosovar dhe atë të Shqipërisë, ofrojmë produkte unike nga druri për ambientet e biznesit apo organizatës tuaj. Produktet tona janë të llojllojshme, me klientë të ndryshëm dhe shtrirje në pothuajse të gjitha territoret shqiptare. Për informata na kontaktoni në Kosovë 044 844 848.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 730
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: