prapa në rezultat

Massa - Restaurant

Mazgit Magj.Prishtine-Mitrovicë

Mirë se vini në Massa - Restaurant

Shërbimet
Përshkrimi

Massa - Restaurant Restaurant Massa është restaurant me finesë dhe zgjedhje të vecantë për momente të vecanta gazmore, familjare dhe shoqërore. Me traditë shumëvjecare, tashmë jemi radhitur si vend atraktiv me shërbime të njohura me cilësi dhe kualitet të lartë. Massa i’u ofron klientëve kuzhinë me ushqime sipas shijes dhe llojeve të ndryshme, duke përfshirë tryeza me shije dhe kombinim lokal dhe ndërkombëtar. Duke i’u përshtatur shijeve dhe klientelës tanë ne poashtu ofrojmë lloje të ndryshme të pijeve, vendore dhe ndërkombëtare, me verëra të zgjedhura dhe me shije.

  Shqyrtimet: 5/4
 • 29/11/2018

  Veres fantazi,,pamja

 • 29/11/2018

  Ambient per te gjitha eventet, ja vlene

 • 29/11/2018

  Perfect place

 • 29/11/2018

  Sherbime perfekte,poashtu stafi shume i mrie

 • 26/11/2018

  Sherbim perfekt po ashtu edhe ushqimi pa vrejte

Shikimet : 760
Rating: 4/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: