prapa në rezultat

Jehona - Auto Pjese

Magjistrale Prishtinë-Ferizaj! , Fushë Kosovë

Mirë se vini në Jehona - Auto Pjese

Shërbimet
Përshkrimi

Kompania është themeluar zyrtarisht në vitin 1992 si një kompani private e biznesit dhe ka arritur të jetë një ndër kompanitë më të sukseshme në Kosovë, Autojehona dhe partnerët e saj janë ("ZF – Lemfoerder & SACHS", "Continental-CONTITECH", "Beru"; "Behr" "Victor REINZ "," MSI "(Kolbenscsmidt & Pierburg)," Wehrle "," Meyle "," Optimal "," Rowe "-motoroil", "A-N Glow Plugs", TMD Friction – TEXTAR, ) dhe Italia, Brazili, Danimarka, të tilla si nga republikat e ish Jugosllavisë. Ne jemi bazuar në pesë lokacione, dy në kryeqytetinë e Kosovës – Prishtinë, një në Mitrovicë, një në Fushkosovë, dhe një në Gjakovë dhe ende po zgjerohemi në të gjithë teritorin e Kosovës (depoja kryesore është e re, e madhe, depo moderne 4,400 metra katrorë lokacioni Magjistrale Prishtinë-Ferizaj!. Qëllimi ynë është që të kemi më shumë bashkëpunim me kompani të ndryshme të Evropës dhe Motoja jonë është: "Le të tregoj tregu se kushë është më i miri!”

    Shqyrtimet: 2/5
  • 17/12/2018

    Bravo shume korrekt

  • 26/11/2018

    Kompani ku gjindet qdo pjese e nevojshme

Shikimet : 1145
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: