prapa në rezultat

Habba Parket Center

Rr. Nëna Terezë, Fushë Kosovë

Mirë se vini në Habba Parket Center

Shërbimet
Përshkrimi

Habba Parket Center ofron zgjedhje të shumta për zbukurimin e dyshemes suaj, Vendi ku bukuria dhe kualiteti e gjejnë takimin. Parket dhe Laminat të të gjitha llojeve nga Tarkett dhe Floor Experts !

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1047
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: