prapa në rezultat

A-FIX

Vushtrri, Pestove, Vushtrri

Mirë se vini në A-FIX

Shërbimet
Përshkrimi

A-Fix kompani që merre me prodhimin e llaqeve ngjitëse të qeramikës dhe punimin e mallterit (suvatim). Operojnë në mbarë territorin e Kosovës për pothuajse 10 vite përvojë pune. Në kuadër të kompanisë kemi veprimtari dhe produkte të ndryshme, përpos llaqeve dhe suvatimit, A- Fix prodhon ngjitës të qeramikës të zezë dhe të bardhë dhe ngjitës të qeramikës speciale pllakë mbi pllakë. Na kontaktoni për porosi dhe shërbime.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1429
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: