prapa në rezultat

Koha Term

Muharrem FEJZA, Prishtinë

Mirë se vini në Koha Term

Shërbimet
Përshkrimi

Koha Term është adresa juaj e pajisjeve profesionale për ngrohje. Te ne gjeni produkte të ndryshme: kamina, kaldaja, kaldaja industriale dhe e kombinuar, të cilësisë së lartë, me performanca të jashtëzakonshme dhe sisteme automatike të pastrimit. Kamini për ngroje operon në mënyrë automatike dhe të dixhitalizuar, në kështu ju mund të kontrolloni tempraturat në ambientet tuaja. Sistemet e produkteve Lafat kanë meknizmat mbrojtës të kursyer kaminin dhe kaldajat, me rezervuarin e akumulimit. Pajisjet tona janë të përshtatshme për hapësira më të vogla shtëpiake, po ashtu edhe për ambiente afarise me hapësira të mëdha. Produktet Lafat plotësojnë të gjitha standardet evropiane dhe standarded e prodhimit për ngrohje qendrore.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1961
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: