prapa në rezultat

Muqa Solar Company- SHPK

Lagjja Kalabria, Veternk Kompleksi EXDX 3 Kati përdhesë - lokali 1 10000 Prshtnë, Prishtina

Mirë se vini në Muqa Solar Company- SHPK

Shërbimet
Përshkrimi

Muqa Solar Company- SHPK, është adresa juaj e teknologjisë më moderne dhe inovative në fushën e industrisë solare, distributor i autorizuar i brendit të njohur austriak Sonnenkraft. Muqa SHPK, ka traditë shumëvjeçare në fusha të ndryshme me theks të vecantë sisteme solare për energji elektrike, ngrohje të ujit sanitar dhe ngrohje qendrore. Duke përdorur zgjidhjen Compact E për ngrohje të ujit si dhe Comfort E Plus për ngrohje të ujit dhe ngrohje me rendiment maksimal të energjisë, Muqa Solar ofron kualitet në produkte, me montim profesional dhe shërbim cilësor. Me ne, ju kurseni 100% shpënzimet e energjisë për ngrohje në shtëpinë tuaj. Për porosi dhe konsulta rreth energjisë solare, ofertave dhe informatave të tjera, na kontaktoni në numrat e mëposhtëm: Mob: +383 (0)44-266-624 Mob: +383 (0)49- 266- 624 Tel Fax: +381 (0)38-712-155

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1497
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: