prapa në rezultat

Mobileria Doni

Rruga Ahmet Selaci, Mitrovice

Mirë se vini në Mobileria Doni

Shërbimet
Përshkrimi

Mobileria Doni është kompani lidere në fushën e prodhimit, montimit dhe transportit të mobileve. Me klientë në mbarë Kosovën dhe më gjerë, mobileria Doni ofron zgjedhje të jashtëzakonshme për shtëpinë tuaj. Me dizajne kreative dhe unike, ofron montimin e pajisjeve të brendshme shtëpiake: kuzhina, dyer, dritare, tryeza, dhoma të kompletuara me dollapë dhe shtretër e shumë produkte tjera. Të gjitha mobilet janë të kualitetit të lartë dhe të punuara me shumë kujdes dhe profesionalizëm. Për cdo informatë apo porosi ju lutem kontaktoni në 049355655.

    Shqyrtimet: 1/5
  • 26/11/2018

    Prodhime perfekte dhe te bukura

Shikimet : 4996
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: