prapa në rezultat

Villa VIP

Te Pishat Duhël, Suharekë

Mirë se vini në Villa VIP

Shërbimet
Përshkrimi

Villa Vip ofron për të gjithë pushuesit dhoma të rehatshme me ambient tejet modern. Me kushte higjenike të standardit të lartë dhe shërbme cilësore për klientët, Villa Vip është zgjedhja e përkryer për pushimin tuaj të natës apo të ditës. Qetësinë dhe komoditetin e keni të garantur. Mund ta gjeni në afërsi te Pishat, ndërsa për më shumë informata ju lutem na kontaktoni në numrin e telefonit 043 777 173.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 4172
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: