prapa në rezultat

Restaurant "Rron"

Prishtine, Veternik

Mirë se vini në Restaurant "Rron"

Shërbimet
Përshkrimi

Rron Restaurant është vendtakimi i personazheve familjare dhe atyre institucionale për ngjarje të ndryshme. Me ambient shumë komod dhe shërbime të jashtëzakonshme, restauranti ka një traditë shumëvjecare me klientelë. Të gjitha eventet tuaja gazmore dhe festat e mëdha dhe të vogla në përmasa, mund t’i realizoni në ambientet e Rron Restaurant. Menyja ushqimore e pasur, ofron zgjedhje lokale dhe jo vetëm, tryezat tona përbëjnë produkte ndërkombëtare të realizuara nga njerëz që e duan punën dhe artin e kuzhinës. Ju mirëpresim!

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 3006
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: