prapa në rezultat

Lens Productions

Prishtine, Prishtina

Mirë se vini në Lens Productions

Shërbimet
Përshkrimi

Kompania Lens ofron xhirime dhe fotografi për evente të ndryshme. Tashmë kompania ka realizuar me sukses projekte të shumta si videoxhirime, spote, sete fotografish individuale dhe evente të ndryshme. Kompania Lens është e pajisur me mjete teknike dhe kamera shumë modern, që si rezultat ofrojmë edhe shërbim kualitativ dhe shumë professional. Për më shumë informata apo rezervime, na kontaktoni.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1531
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: