prapa në rezultat

Kater Vellezrit

Rr. Tirana 61000, Viti

Mirë se vini në Kater Vellezrit

Shërbimet
Përshkrimi

agjensi turistike dhe udhetimi, me nje staf te kualifikur dhe te integruar ne fushen e turizmit vendas dhe te huaj me nje experience 8 vjecare ne fushen e turizmit vjen prane jush me nje program te gjere pushimesh, guidash, eventesh dhe defrimesh duke ju garantuar nje sherbim komod dhe cilesor, korrektesi, transparence dhe nje larmi zgjedhjesh shoqeruar me konsulencen tone e cila nuk do te mungoje deri ne perfundimin e udhetimit dhe pushimeve tuaja

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 781
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: