prapa në rezultat

Smira Mermer

Rr. Tirana 61000, Viti

Mirë se vini në Smira Mermer

Shërbimet
Përshkrimi

Kompania jonë është inovatore me vizion dhe vlera të përbashkëta. Kultura dhe fryma e punës brenda kompanisë bënë të mundur identifikimin tonë në tregun kosovar si një kompani e orientuar për shërbim të klientit duke i ofruar atij një respekt dhe shërbim shumë të mirë.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1066
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: