prapa në rezultat

Bina shpk

Rruga Adem Jashari pn, 61000,Viti- Kosovë

Mirë se vini në Bina shpk

Shërbimet
Përshkrimi

Njihuni me profilin e kompanisë tonë BINA shpk, është kompani që ofron shërbime transporti për individë dhe kompani të ndryshme. Falë punës intensive kemi arritur të ndërthurim eksperiencën, profesionalizmin e stafit dhe praktikat më të mira profesionale. Shërbimi transportit përfshin për të gjithë individët apo kompanitë e interesuara, transport të rregullt si për kamionë të plotë dhe kamionë të pjesshëm (si dhe shërbime të tjera shtesë) në të gjithë vendin. BINA shpk ofron shërbime trasnsporti mallrash nga Kosova drejt destinacioneve të vendeve evropiane , destinacioni kryesor në Zvicer.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 948
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: