prapa në rezultat

B&Partners

Rr.Ukshin Kovacica nr.55, Vushtrri

Mirë se vini në B&Partners

Shërbimet
Përshkrimi

Call Centre me shërbime profesionale dhe stabilitet në punë. Mundësi për të rinjt dhe të rejat nga Kosova për të marrë aftësi të jashtëzakonshme profesionale dhe ndërpersonale, me staf mirë të përgatitur për punë. Kultura e kompanisë tonë përfshinë edukimin dhe zhvillimin e punëtorëve dhe bashkëpunëtorëve tanë, prandaj procesi i rritjes dhe zhvillimit është i dyanshëm.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 613
Rating: /5.0
049 777 675

Orari i punës

Vlerso: