prapa në rezultat

Unity Peja

Adem Jashari, Pejë

Mirë se vini në Unity Peja

Shërbimet
Përshkrimi

Call Centre me gjuhë Gjermane, lider në fushën e telemarketingut. Mundësi për të rinjtë e Kosoves, të cilët potencialin e tyre dëshirojnë ta shfrytëzojnë në gjëra produktive dhe profesionale. Unity Peja, ofron kushte të volitshe pune për punëtorët e saj, me oferta dhe mundësi të jashtëzakonshme për promovim dhe ngritje në karrierë. Kompania është në partneritet dhe bashkëpunon me kompani tjera, duke ofruar shërbime dhe produkte cilësore. Për informata na kontaktoni në 044 613 866

    Shqyrtimet: 2/5
  • 01/12/2018

    Bravo ju lumte shume korrekt.

  • 26/11/2018

    Perfect leistung

Shikimet : 614
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: