prapa në rezultat

Cobo Shpk

Vlore, Albania

Mirë se vini në Cobo Shpk

Shërbimet
Përshkrimi

Mermeret e bardhë mbizotërues, por edhe ata me ngjyra, reflektojnë madhështinë e qëndrës rezidenciale dhe hirin e saj. Në projektimin e apartamenteve, është mbajtur parasysh veçanerisht, krijimi i kushteve maksimale për komoditet familiar. Kështu, në funksion të komoditetit, salloni i ndenjies është projektuar qëllimisht me pamje nga deti. Vendi i gatimit, në varësi të apartamentit, eshte projektuar qe ti krijoje mundesine amvisave te ushtrojne artin e te gatuarit te gatimit. Në funksion të këtij komoditeti janë ndërtuar raporte të përsosura me dritën: Sallonet dhe dhomat e gjumit kanë dalje direkte në ballkon! Tualete te bollshme me ventilim i cili realizohet neperjme dritareve dhe paisjeve specifike, sipas kerkeses se klientit. E së fundi, kurora më e bukur e rezidencës së “Çobo construction” është përshkimi i saj rreth e rreth, në tërë perimetrin, nga ballkone linearë, duke ju dhene mundesine te shijoni aromen e detit dhe rrezet e diellit si te ishit ne bregun e Jonit.

    Shqyrtimet: 1/5
  • 26/11/2018

    Respekt per ju jeni nje kompani shume serioze

Shikimet : 954
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: