prapa në rezultat

Diamond Building

Rr. Edmond Hoxha Pejë 30000

Mirë se vini në Diamond Building

Shërbimet
Përshkrimi

D&E Construct ështe kompania ndertimore me seli në Pejë. Filozofia janë bazohet në cilësi dhe standardeve më të larta evropiane, me material dhe inventar të brendeve më të njohura. Të gjithë atyre që pëlqejnë komoditetin dhe hapsirën e mjaftueshme, Ju prezentojmë Diamond Building, projekt i ndërtimit sipas standardeve më të larta evropiane më të njohura botërore 049 52 65 66 043 77 00 88

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 558
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: