prapa në rezultat

Auto Servis Fitimi

RR. Maksut Kuqi Suharekë

Mirë se vini në Auto Servis Fitimi

Shërbimet
Përshkrimi

Bëjmë servisimin e të gjitha llojeve të veturave me vajra më kualitative në treg,si dhe riparimin dhe korigjimin e ngjyrës. Jemi të specializuar në Mercedes Benz G- class dhe në modifikimin e SUV(gjip) për terrene malore. Poashtu bëjmë shtimin e HP(kuaj fuqive) në të gjitha markat e veturave. Ju mirëpresim.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 480
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: