prapa në rezultat

Restaurant Sky Rooftop

Magjistralja Gjilan-Prishtinë Gjilan 60000

Mirë se vini në Restaurant Sky Rooftop

Shërbimet
Përshkrimi

Restauranti me pamjen më të bukur nga qyteti ,me ushqim të shijshëm dhe shërbim në nivel. Sky Rooftop restaurant i mrekullueshem në katin e fundit të objektit që ju mundëson pamje të mahnitshme.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 3087
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: