prapa në rezultat

General Tore

Rr. Shefqet Shkupi, Prishtinë, Kosova

Mirë se vini në General Tore

Shërbimet
Përshkrimi

Generaltore sjelle ne Kosove gjigandin boterore te dyereve automatike te garazhave te prodhimit gjerman Hormann. Siguri dhe kualitet i larte,10vite garancion.

    Shqyrtimet: 1/5
  • 17/09/2019

    edhe te bukura edhe profesionale dyrt bravo.

Shikimet : 4329
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: