prapa në rezultat

Flori

Magjistralja prishtinë - Ferizaj km 11 Te rrethi i QMI-s

Mirë se vini në Flori

Shërbimet
Përshkrimi

NTP FLORI ofron shitjen me pakice dhe shumice si dhe transportin dhe montimin e Laminatit dhe Parketit te cilesise me te larte

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 372
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: