Greenspeed_CITOPZERO

Citop zero është detergjent ekomogjikë BIO për pastrimin e enve. Është anti alergjik pa përmbajtje parfimi dhe kemikalesh! Për më shumë na kontaktoni në +383 45 375 741.

Çmimi
shto në shportë
    Shqyrtimet: 0/ 0

Vlerso:

Related Products

Telescopic Handle Ergobal

25.00 €
shto në shportë Details

Telescopic handle

22.00 €
shto në shportë Details

Sprenkler-Shkopi magjik

68.99 €
shto në shportë Details

Microfibre Cloth Red

3.50 €
shto në shportë Details

Microfibre Cloth

3.50 €
shto në shportë Details

Greenspeed_Twist Mop Velcro

11.99 €
shto në shportë Details

Greenspeed_Sprenkler Handle with Integrated Reservoir

37.50 €
shto në shportë Details

Greenspeed_MULTIDAILY

9.99 €
shto në shportë Details

Greenspeed_Handscrubby Flex – 14 x 10 cm – blue

3.99 €
shto në shportë Details

Greenspeed_EMPTY BOTTLE

4.99 €
shto në shportë Details

Flox sticky dust cloth whtie

15.00 €
shto në shportë Details

Greenspeed-SAN DAILY

9.99 €
shto në shportë Details

Greenspeed EMPTY BOTTLE RED

4.99 €
shto në shportë Details

Frame Velcro with horizontal fixation

19.90 €
shto në shportë Details

Flox velcro frame aluminium

19.90 €
shto në shportë Details

Flox velcro frame 58cm blue

20.00 €
shto në shportë Details