prapa në rezultat

Vip Mobilje Sh.p.k

Rr. Magj. Ferizaj-Prishtinë, Ferizaj 70000

Mirë se vini në Vip Mobilje Sh.p.k

Shërbimet
Përshkrimi

VIP-Mobilje ofron mobilje në të gjithë Kosovën. Sallonet tona gjenden në Ferizaj. Të gjitha prodhimet janë nga Fabrikat: Tefik Çanga, Divani, Deco, Sofa Avantgard dhe Astel.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 2100
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: