prapa në rezultat

DOGAN FRIGO

rr.28 nentori Prishtinë

Mirë se vini në DOGAN FRIGO

Shërbimet
Përshkrimi

DOGAN TRADE eshte nderrmarje private e cila bene shitjen e te gjitha produkteve te ftohjes. Dogan Trade gjindet ne FERIZAJ dhe PRISHTINË.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 507
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: