prapa në rezultat

KIJEVA GROUP

Kijevë, Malishevë

Mirë se vini në KIJEVA GROUP

Shërbimet
Përshkrimi

1. Prodhuar në EUROPE : Çdo bateri Blue Storm është bërë në Evropë nga prodhuesi më i madh në botë ,,LUBATEX GROUP” LUXEMBOURG , përdorin teknologjitë më të përparuara të disponueshme për bateritë e makinave dhe kamionëve. Falë përbërjes së tij kimike specifike, kualitetit të plumbit, arkitekturës dhe procesit të prodhimit, rrjeta jonë e stampuar ofron: - Rezistencë më e mirë ndaj korrozionit - Më shumë jetë - Ofron performancë më të lartë duke ngarë energjinë në një mënyrë më efikase 2. PRODUKTI : Bateri Blue Storm janë bërë me një kapak të veçantë të mbyllur që parandalon humbjen e ujit. Ky lloj kapaku është projektuar për të ruajtur elektrolitin e kondensuar në baterinë duke kufizuar humbjen e elektrolitit. Sistemi do të mbledhë lëngjet dhe do t'i përcjellë ato në një mënyrë efikase për qelizat për të siguruar që nuk nevojitet mbushje.  Tri here rezistencë ciklike  Jetëgjatësi më e gjatë në të gjitha kushtet e motit  Fuqia e lartë e fiksimit edhe kur ngarkesa është e ulët  Sisteme të avancuara të startit dhe ndalimit.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 384
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: