prapa në rezultat

Luki Plast

Rr. Mulla Idrizi- Gjilan

Mirë se vini në Luki Plast

Shërbimet
Përshkrimi

Prodhojmë dhe shesim dyer, dritare, roleta dhe gilindera të të gjitha llojeve dhe për të gjitha shijet. Ofrojmë montim dhe transport falas të të gjitha produkteve tona në mbarë vendin. Tek Luki Plast gjeni atë që kërkoni. Për më shumë informata rreth produkteve tona na vizitoni në rrugën “Mulla Idrizi” në Gjilan. Mund të na kontaktoni edhe në numrin e telefonit: 044 704 121.

    Shqyrtimet: 1/ 0
  • 01/12/2018

    shume korrekt. bravo

Shikimet : 9066
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: