Instalimi dhe Mirembajtja e sistemeve AutoDialer Vicidial

Instalimi dhe Mirëmbajtja e sistemit autodialer Vicidial: Menaxhimi i Kampanjave inbound dhe outbound. Menaxhimi I sigurise së serverit. Menaxhimi i listave. Monitorimi i serverit. Uptime 99.99% i garantuar. Mbushje te VoIP sipas kërkese me Cmime fantastike. Raporte të avancuara te thirrjeve, agjenteve telefonik, kampanjave etj. Për më shumë na kontaktoni në info@smartpoint-ks.com ose 049 847 777

Çmimi
shto në shportë
    Shqyrtimet: 0/ 0

Vlerso:

Related Products

Instalimi dhe mirëmbajtja e sistemeve VoIP

299.00 €
shto në shportë Details

Mirëmbajtja e Facebook-ut

499.99 €
shto në shportë Details

Mirëmbajtja e Facebook-ut

299.99 €
shto në shportë Details

Mirëmbajtja e Facebook-ut

199.99 €
shto në shportë Details

Mirëmbajtja e Facebook-ut

79.99 €
shto në shportë Details

Website Profesional

499.00 €
shto në shportë Details