prapa në rezultat

Baholli

Zona industriale, nr: 100, Prishtinë

Mirë se vini në Baholli

Shërbimet
Përshkrimi

Autoteknik Baholli SH.P.K ofron zgjidhje të specializuar automjet për modelet e prodhuara në ose pas vitit 2002. Specialiteti fokusohet në ndërtimin, renovimin dhe / ose modifikuar makinat e pasagjerëve , automjete komerciale , në cilësi të prodhuar automjete të shërbimeve të tilla si ambulanca, kamionë frigorifer / furgonë, autobusë mini, automjetet forcat e policisë dhe automjetet e tjera të transportit. Autoteknik Baholli SH.P.K mund të prodhohet gjithashtu me porosi dhe prodhimin e ndonjë specifikimi tjeter (p.sh. automjet marketignu , transmetuese /transportus ushqimi / kamion, dhe rimorkiot / RV) që janë te bazuara ne kerkese .

    Shqyrtimet: 1/ 0
  • 27/06/2020

    Shum pune e mire

Shikimet : 318
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: