Rezultatet e kërkimit tuaj: 670
Ndertimtari Beton shpk

Grupi Ndërtimtari sh.p.k,është themeluar me 5 maj 1990, në Pejë si ndërmarrje që merrej me punë ndërtimore dhe zejtare, dhe me një madhësi të një biznesi familjar. Puna dhe shërbimet kualitative, korrektësia ndaj klientit dhe modernizimi i teknologjisë, ndihmuan që ndërmarrja jonë të rritet me kalimin e kohës. Tani “Ndërtimtari” ka mbi 100 të punësuar, logjistikë të fuqishme ndërtimore dhe rrjet të bashkëpunëtorëve të biznesit ndërtimor. Për 20 vite, pas një rrugëtimi të mundimshëm, “Ndërtimtari” ka përvojën, të arriturat dhe planet për të ardhmen. Janë objekte të shumta të realizuara, prej vitit në vit më të larta dhe me sipërfaqe më të madhe, ndërsa ne mendojmë se sfida për të tejkaluar veprën në përfundim është para nesh. Sidoqoftë, përkushtimi në punë është i lartë sikur për mega-struktura, edhe nëse në pyetje është vetëm një dhomë e vetme e banimit. Shumë familje jetojnë këndshëm në ambientet e ndërtuara nga ne, shumë afarist të suksesshëm zhvillojnë bizneset e tyre në objektet e ndërtuara nga ne, me të gjithë ata, sot kemi raporte shumë të afërta.Ashtu si shumë banorë të Kosovës, edhe ne kemi pësuar humbje të mëdha gjatë luftës. Janë partnerët tanë pikërisht ata që na ndihmuan që të mësojmë se puna që bëjmë, sjell plot kontakte dhe kënaqësi, dhe e tërë kjo na ndihmoi që të rimëkëmbemi dhe ta forcojmë në radhë të parë familjen tonë, forcën e së cilës të gjithë e konsiderojmë si motor të ndërmarrjes sonë. Kjo na ndihmoi të kemi sukses.Për këtë sukses dëshirojmë që ti falënderojmë të gjithë ata që në çfarëdo forme kontribuan që “Ndërtimtari” të transformohet në një ndërmarrje bashkëkohore ndërtimore në të cilën kualiteti, afati dhe përgjegjshmëria, janë tri parime kryesore të punës. Mirë se vini në web-faqen tonë që të njiheni më për së afërmi me ne! Me ne, ju lehtë e realizoni vizionin tuaj!

Rr Selmon Lajqi Pejë
0 Reviews
Rinia Construcion

“Arkitektura e bukur është arti dhe shkenca e të siguruarit që qytetet dhe ndërtesat tona të përshtaten me mënyrën se si ne duam të jetojmë jetën tonë, është procesi i shfaqjes së shoqërisë tonë në botën tonë fizike dhe jo vetem,Arkitektura e bukur dhe funksionale është një art shoqëror dhe si e tillë, është përgjegjësia jonë sociale të sigurohemi që po arrijmë të ndërtojmë ambiente që plotësojnë jo vetëm komfortet krijuese dhe funksionale, por edhe komfortin apo rehatinë shpirtërore. Permes videoanimacionit ju prezentojmë Arkitekturën unike dhe të bukurën e kompleksit Afarist-Banesor të “RiniaConstruction” pothuajse të përfunduar. Disa nga karakteristikat e kompleksit: ● Projektimi dhe ndërtimi është bërë me standarte më bashkëkohore, duke bërë jetesën më të lehtë për banorin. ● Duke u nisur nga shprehja “Arkitektura e mirë e bën natyrën më të bukur - I jep asaj fuqi” në Veqanti i është kushtuar rëndësi komunikimit dhe hapësirave të gjelbra, me mbi 60% të lokacionit gjelbërim - kundrejt 40% të hapsirës së parcelës të shfrytëzuar për ndërtim, duke ju bërë të ndjeni freskinë dhe rehatinë e të jetuarit larg zhurmës dhe qytetit. ● Brenda parcelës është ndërtuar Objekti banesor I cili përbëhet nga dy njësi banimi: Blloku C & Blloku D. ● Etazhiteti I objektit është vetëm 6 katësh, me nga 4 banesa në secilin kat karakteristik, duke filluar nga banesat 2 dhomshe me sipërfaqe 59m² deri te banesat 4 dhomshe 102m², si dhe dy pent’house 105m² dhe 120m² me nga 4 dhoma. ● Sipërfaqja afariste e objektit është 766m², e cila mund të ndahet në lokale më të vogla varësisht nga nevojat dhe kërkesat e klientit. ● Kompleksi gjithashtu ka parking nëntokësor në dy nivele ku përbëjnë gjithsej 48 parkingje nëntokësore me qasje shumë të lehtë, si dhe 19 parkingje mbi tokë. ● Kujdes i veqant i është kushtuar edhe termo-izolimit të jashtëm, pjesërisht me fasadë gjysëm strukturale me stiropor 12cm dhe pjesërisht me tulla gjermane të llojit “klinker” ku në mes mureve është vendosur leshguri 8cm duke mundësuar ruajtjen e temperaturës konstante brenda për brenda banesës. ● Dritaret Gjermane me 3 xhama 4 stinor M-teknologie që nënkupton mos depërtimin e temperaturës dhe zhurmës nga ambientet e jashtme, si dhe roleta zvicërane të modelit “Zhaluzine” duke ofruar një qetësi maksimale në ambientin e banesës suaj. ● Ndarjet ndërmjet njësive banesore janë punuar me dy mure, ku në mes mureve është vendosur leshguri 5cm për të mos lejuar depërtimin e zhurmës brenda njësive banesore. ● Laminati I llojit “Eger” 8mm dhe dyert e brendshme janë të prodhimit gjerman me kualitet dhe garanci afatëgjatë. ● Kompleksi gjithashtu ka nga dy ashensor për secilën njësi banesore për të mundësuar lëvizje të lirë dhe të shpejt të banorëve. ● Ne jemi kujdesur që banoret e këtij kompleksi të mos mbesin pa ujë të pijshëm 24h/7, pasi kemi vendosur rezervarët e ujit dhe përmes pompave automatike çdo banesë do të furnizohet me ujë, pa e vërejtur ndonjë nderprerje eventuale nga ujësjellësi rajonal i Prishtinës. ● Karakteristikë tjetër e këtij kompleksi është edhe hapësira kolektive apo salla e përbashkët me sipërfaqe 60 m² e cila do të përdoret nga banorët e e këtij kompleksi për shumë qëllime varësisht prej nevojave dhe kërkesave të tyre. ● Kompleksi është i tipit të mbyllur dhe do të jetë nën monitorimin e kamerave 24h/7, kështu duke bërë që banorët e këtij kompleksi të ndihen të sigurt në çdo kohë. Dhe për fund, ekzistojnë dy ditë në vit që ti nuk mund të bësh asgjë: njëra quhet “dje” dhe tjetra quhet “nesër”, Prandaj e sotmja është një ditë e përshtatshme të duash, të besosh dhe kryesisht të jetosh jetën në mënyrën më të mirë dhe aty ku ti ndjen qetësinë dhe rehatinë shpirtërore, e ku mund ta gjesh atë rehati më mirë se në kompleksin tonë, në kompleksin e “RiniaConstruction”!!

Magj Prishtinë - Ferizaj
0 Reviews