Flox Basic microfiber cloth

40×40 cm microfiber per pastrim magjik. Kombinim me spray botel e kuqe apo e kaltërt. Ngjyrat janë e kaltërt, pembe dhe e verdhë.Për më shumë na kontaktoni në +383 45 375 741.

Çmimi
shto në shportë
    Shqyrtimet: 0/ 0

Vlerso:

Related Products

Dust Mop

39.99 €
shto në shportë Details