prapa në rezultat

Jasin metal

Lubizhdë 20000 Prizren

Mirë se vini në Jasin metal

Shërbimet
Përshkrimi

Prodhim i kuzhinave industriale per restorante dhe hotele. skara,friteza,furra,frigorifera,frigo dhoma,dhe paijisje te ndryshme per restorante,piceri,pasticeri,etj

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 279
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: