prapa në rezultat

Mobile Dekor SH.P,K

Rr.Tahir Shala nr11 / Dardania 2 30000 Pejë

Mirë se vini në Mobile Dekor SH.P,K

Shërbimet
Përshkrimi

Fabrika e mobileve MOBILE DEKOR ne Peje Kompania jonë mundëson shumllojshmëri produktesh ne sektorin e mobileris, Klienti tek ne ndihet i sigurt. Ne jemi Fabrikë e mobileve, e cila prodhon shumëllojshmeri të produkteve si : Kuzhina, Dhoma të Ditës,Dhoma Gjumi, Dhoma të Fëmijëve, Paradhoma, Tv Komoda, dhe çdo gjë që ka të bëjë me interier të brendshëm të një shtpëpie apo të një lokali.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 126
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: