Rezultatet e kërkimit tuaj: 29
Dini Company

Shtëpia e Dritareve, Dyerve dhe Laminatit DINICOMPANY është një kompani, që operon në tërë teritorin e Kosovës. Me një rrjetë të gjerë të pikave shitëse dhe me një gamë të gjerë të produkteve kualitative, DINICOMPANY për klientët ofron zgjedhje të shumta për Dyer, Dritare dhe Laminat. Në programet e produkteve të DINICOMPANY, mund të gjeni rreth 70 modele të Dyerve për dhoma, rreth 50 modele të Laminatit AC3, AC4, dritare PVC 8.8cm, 7.6cm, 7cm, dhe produkte tjera sipas kërkesave të klientëve tanë. Duke pasur parasysh gamën e gjerë të produkteve, pastaj kualitetin, funksionalitetin dhe dizajnin e përkryer modern dhe klasik, çmime shumë konkuruese që ofrojmë në treg për klientët, bëjnë që kompani jonë - DINICOMPANY - të jetë lider në tregun e Dyerve, Dritareve dhe Laminatit në Kosovës, por edhe me gjerë. Pra, qëllimi i kompanisë tonë është që të ofroj variacion të ndryshëm të produkteve dhe ato të jenë sa më moderne dhe të kohës në treg, në mënyrë që klientët të kenë mundësinë të bëjë përzgjedhjen sa më të përshtatshme dhe të mirë që i nevojitet. Dritaret me statndard europian, me xham ekologjik LOW nga prodhuesi gjerman Trokal, liferimi bëhet vetëm për 14 ditë nga Gjermania. Dyert e dhomave kanë garancionin 5 vjeçar nga prodhuesi Gjerman Westag & Getalit AG, Laminati ka garancion 12 deri 20 vjet poashtu nga prodhuesi Gjerman KRONO ORIGINAL. Të gjitha këto mund të gjenden në sallonet tona si në vijim: Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjilan dhe Prizern, si dhe gjithashtu në katalogun tonë të postuar në uebfaqen dhe në rrjetet tona sociale.

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë 70000 Ferizaj
5 Reviews
Xheni Group sh.p.k

Xheni Group në tregun e Kosovës ka një kohë që është present, qe nga viti 1992 Xheni Group me aktivitet e saj ka ofruar gjithëmon një frym Evropiane duke bashkëpunuar me firmat nga më të ndryshme me origjin nga Evropa Nga viti 2002 Xheni Group për herë të parë në Kosovë fillon instalimin e dyerve të garazhës me sistem automatik dhe produkteve tjera që lidhen me këtë fushë. Pra praktikisht e ka krijuar këtë treg. Qe nga ajo kohë kemi krijuar një profil të veçantë në pikëpamje profesionale, e shërbimit dhe cilësis . Aktualisht Xheni Group kontrollon 80 % të tregut në Kosovë. Falë punëve profesionale dhe rrjetit të klientave të gjerë Xheni Group fiton distribuimin e vetëm në Ballkan nga njëra ndër firmat më të mëdha në botë ‘Desjoyaux’ nga Franca, e cila mirret me ndërtimin e pishinave të mbyllura, shtëpiake, publike dhe olimpike me një teknologji bashkëkohore të fjalës së fundit. Duke vazhduar të zgjeroj produktet dhe rrjetin e klientelës, Xheni Group I ofrohen edhe disa firma tjera nga Finlanda e Spanja dhe Italia duke ofruar produkte të SPA sikur Sauna dhe Vaska-Jacuzzi, Banjo Turke etj. Produktet të cilat ofron Xheni Group : Dyer Automatike (Dyer për Garazh, Dyer për Oborr, Dyer Senzorike, Rampa), Pishina (Pishina të mbyllura, Pishina shtëpiake, Pishina publike dhe Pishina Olimpike), Sauna (Sauna HARVIA me dimensione sipas vendit ), Vaska – Jacuzzi (Vaska- Jacuzzi nga Spanja, Hidromasazh, dimensione të ndryshme nga 2 persona deri në 7 persona, me 7 lloje të ndryshme të masazhës) Objektivi ynë është të vazhdojmë të ofrojm kualitetin e njejt që kemi ofruar për 20 vite, duke ofruar mundësi dhe zgjidhje për të përmisuar jetën e luksit dhe shëndetit

Magjistralja Prishtinë - Shkup Ferizaj
0 Reviews