prapa në rezultat

Mobileria Fitorja

Bibaj-Ferizaj 13 Ferizaj

Mirë se vini në Mobileria Fitorja

Shërbimet
Përshkrimi

Mobileria FITORJA vendi ku shtëpija juaj është e kompletuar. Cilësi,shumëllojshmëri dhe kualitet i garantuar. Gjindemi në Bibaj dhe Sojev.

    Shqyrtimet: 2/2.5
  • 09/10/2019

    Ferizaj Më saktesishtë, Rruga Bibaj- Sojevë

  • 08/10/2019

    shum te bukura,a mund ta di ku gjindeni

Shikimet : 333
Rating: 2.5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: